Welkom


 

Welkom op de website van De Ark en De Ark van Noach.
De Ark en de Ark van Noach zijn twee katholieke basisscholen in de wijk Zenderpark in IJsselstein.
Lees meer ..
 

Zoeken

Gefeliciteerd

  • Dominique uit groep8b is jarig op 18 augustus

Schooljaar 2018-2019


Nieuw!
Kalender: Schooljaar 2019-2020


 


Talentontwikkeling

In het kader van talentontwikkeling starten we in het najaar met de workshop waarbij leerlingen zelf hun bioscoopfilm gaan maken. Eerst wordt er gewerkt aan het script, daarna rollen verdelen en scènes oefenen. Vervolgens zijn er de draaidagen waarbij alles wordt opgenomen. Tot slot wordt de film afgemonteerd en in een echte bioscoop vertoond. Natuurlijk laten de filmsterren zich in een heuse limousine naar de première rijden!
De workshop wordt gegeven door WDOMovies en je kunt op hun site alvast bekijken hoe de film er uit kan komen te zien, want elke vrijdag gaat er een film of vlog op YouTube in première.
Binnenkort krijgen de leerlingen in de klas informatie en een flyer mee waar alle informatie instaat en kan er ingeschreven worden!

Kalender

  • 18 augustus 2019 Zomervakantie
  • 19 augustus 2019 Zomervakantie
  • 20 augustus 2019 Zomervakantie
  • 21 augustus 2019 Zomervakantie

naar de volledige kalender...
Neem een kijkje in onze school.
 

Laatste nieuws

Schoolgids 2019-2020

17 juli 2019
Schoolgids 2019-2020 Onze nieuwe schoolgids met alle algemene informatie over de school is nu te downloaden op de pagina Schoolgids onder het menu-item Onderwijs.
lees meer...

Nieuwe app en website

05 juli 2019
Nieuwe app en website In het nieuwe schooljaar bouwen we aan een nieuwe schoolapp voor smartphones. In deze app zal alle communicatie komen die er plaatsvindt tussen school en ouders. Er valt te denken aan: pushberichten versturen,
lees meer...

SchoolApp2 filmpje

LoginWachtwoord vergeten?